قارچ گانودرما را چطور مصرف کنیم؟ +عوارض آن

خواص درمانی متعددی برای قارچ گانودرما ذکر شده است و به دلیل طعم تلخ و نامطبوعی که دارد، در تهیه غذا و به صورت خام استفاده نمی‌شود.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک  گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، قارچ گانودرما، از جمله قارچ هایی محسوب می شود که انواع و گونه های مختلفی از آن در طبیعت یافت شده است و در سراسر جهان به عنوان بهترین قارچ دارویی از آن یاد می شود. اما سوالی که امروز باشگاه خبرنگاران جوان قصد دارد پیرامون این قارچ به آن پاسخ دهد این است که؛ قارچ گانودرما را چطور مصرف کنیم؟ 

قارچ گانودرما را چطور مصرف کنیم؟ +عوارض آن

قارچ گانودرما را بشناسید؟!

 قارچ گانودرما lucidum Ganoderma، یکی از قارچ‌هایی محسوب می شود که به دلیل دارا بودن خواص درمانی متعدد به عنوان بهترین قـارچ دارویی در سراسر جهان نامگذاری شده است. جالب است بدانید؛ در کشور‌های آسیای شرقی از این قارچ  بیشتر استفاده می‌شود و در کلیه متون طب سنتی چـین نیز از خواص قارچ گانودرما نام برده شده است و آن را برای درمان انواع بیماری‌ها (بدون عوارض جانبی) مؤثر می‌دانند.


این مطلب را از دست ندهید: بلاهایی که مصرف زیاد «قارچ» سرتان می‌آورد!


این قارچ گونه‌های متعددی دارد و در رنگ‌های قرمز، سیاه، زرد، بنفش، سفید و سبز یافت می‌شود، اما نوع قرمز و سیاه آن بیشتر مورد بررسی و توجه قرار گرفته و خواص دارویی به آن نسبت داده شده است. قارچ گانودرما حاوی مواد بیولوژیکی فعال از جمله آنتی‌اکسیدان‌ها، پلی ساکارید و پلی ترپنوئید، اسید گانودریک، استرول‌های گیاهی، پروتئین‌ها و ویتامین‌ها، پتاسیم، فسفر و کلسیم است. این قارچ اغلب در پای درختان یا حفره‌های پایین آن‌ها می‌روید؛ موطن اصلی آن کشور‌های چین و ژاپن است و از طریق همین کشور‌ها نیز به دنیا معرفی شده است.

باید بدانید که؛ در کشور ما نیز این قارچ در شهر‌های شمالی و کرانۀ دریای خزر می‌روید. امروزه به دلیل جنبه‌های دارویی متعدد این گیاه، کشت و پرورش قارچ گانودرما متداول شده و به یک شغل پردرآمد تبدیل شده است.

چگونه باید گانودرما را مصرف کنید؟

قارچ گانودرما به دلیل طعم تلخ و نامطبوعی که دارد، در تهیه غذا و به صورت خام استفاده نمی‌شود و بهترین روش مصرف قارچ گانودرما به صورت چای و دمنوش است. در طب سنتی چینی آن را به طور کامل خشک کرده و سپس به قطعات کوچک خرد می‌کنند و از آن برای تهیه سوپ، قهوه و دمنوش استفاده می‌کنند.

میزان مصرف درمانی قارچ گانودرما برای حفظ سلامتی و پیشگیری از بروز مشکل ۲.۵ گرم در روز است که در ۴ وعده و با شکم خالی مصرف می‌شود. به صورت سنتی، قارچ رشی به عصاره تبدیل می‌شود، یا برای استخراج خواص دارویی اش در آب جوش انداخته می‌شود. ریشه‌ها پخته شده و سپس به عنوان چای تحت مصرف قرار می‌گیرند.

عصاره قارچ ری شی به طور معمول چیزی است که شما در فرم مکمل پیدا خواهید کرد. هیچ دوزی از عصاره قارچ ری شی توصیه نمی‌شود، اما یک بررسی انجام شده توسط کاکرینای در ۲۰۱۵ اشاره کرد که ۱.۴ تا ۳ گرم قارچ ری شی را در روز مصرف کرد.

همانطور که گفته شد، با دکتر خود، صحبت کنید تا دوز مناسب برای سن، جنسیت و وضعیت پزشکی خود را پیدا کنید. دانشگاه میشیگان توصیه می‌کند که یک تا ۱.۵ گرم از گانودرما و در فرم پودر و یا یک میلی لیتر در روز به عنوان تنتور در روز مصرف کنید. گانودرما در شکل قهوه نیز موجود است که معمولا ترکیبی از پودر قهوه و گانودرما است.

مطالعات فعلی و در حال انجام امید به بهره وری از پتانسیل گانودرما و احتمالا اثبات بیشتر در توصیه برای مصرف این گیاه دارد. به عنوان مثال، آن‌ها در حال آزمایش آن به عنوان یک افزودنی برای ماست هستند. توصیه خوبی توسط FDA وجود دارد که می‌گوید که مکمل‌ها به صورت کامل به عنوان دارو به کار برده نمی‌شوند، بنابراین در هنگام انتخاب یک مکمل آن را در نظر داشته باشید. هرگز یک مکمل را که ادعا می‌کند برای درمان شرایط خاصی کاربرد دارد، انتخاب نکنید.

قارچ گانودرما را چطور مصرف کنیم؟ +عوارض آن


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دانلود پکیج تمامی سایت های محبوب با کمترین هزینه!! ایران زالو دات کام Ladonna بيشتر بدانيم استدیو آنلاین طراحی زوم گرافیک یکی بود ،یکی نبود لیست از هر چی که می خواین ورودی ۹۵ دانشکده داروسازی دانشگاه تهران کویر پلاس